gps tracking by cell phone number parental phone tracking iphone 4s spy video app best spy app for rooted android best free undetectable spy software for android
http://www.monalisatouch.com/da

Kan MonaLisa Tryk anvendes til behandling af vaginal slaphed?

Udtrykket "løs vagina" henviser til en tilstand, hvor diameteren af ​​skeden er steget. Dette er ofte forårsaget af naturlige omend traumatiske begivenheder, såsom fødsel eller vævsafslapning på grund af en naturlig ældningsproces. I disse tilfælde er det vigtigt at vurdere årsag og tilstanden af ​​vagina for at udelukke et fremfald eller en involvering af musklerne. Fraktioneret CO2 laser tillader behandling af de tilfælde, hvor "løs vagina" skyldes et tab af slimhinders spændstighed.

 

 


 

Disclaimer
De oplysninger, der offentliggøres på denne hjemmeside, er af generel karakter og har kun et informativt formål. Under ingen omstændigheder kan de erstatte enhver behandling eller terapi ordineret af en læge eller andre sundhedspersoner i henhold til loven. Enhver oplysning om medicinske procedurer og behandlingsmetoder på denne website er bestemt for informative formål og giver ikke den viden, der kræves til deres anvendelse. Alle angivelser på www.MonaLisatouch.it skal altid bakkes op af en udtalelse fra din læge.

 

Published by the DEKA M.E.L.A. scientific editorial staff
Updated in September 2012