gps tracking by cell phone number parental phone tracking iphone 4s spy video app best spy app for rooted android best free undetectable spy software for android
http://www.monalisatouch.com/da

Kan MonaLisa Tryk anvendes til behandling af vaginal slaphed? (2)

Udtrykket "løs vagina" henviser til en tilstand, hvor diameteren af ​​skeden er steget. Dette er ofte forårsaget af naturlige omend traumatiske begivenheder, såsom fødsel eller vævsafslapning på grund af en naturlig ældningsproces. I disse tilfælde er det vigtigt at vurdere årsag og tilstanden af ​​vagina for at udelukke et fremfald eller en involvering af musklerne. Fraktioneret CO2 laser tillader behandling af de tilfælde, hvor "løs vagina" skyldes et tab af slimhinders spændstighed.

Hvad er MonaLisa Touch behandlingen?

MonaLisa TouchTM er en vaginal foryngelsesbehandling, der forbedrer tilstanden af slimhinden på de vaginale vægge gennem lavinvasiv laserassisteret procedurer. MonaLisa TouchTM er ikke en æstetisk behandling, som udtrykket "foryngelse" kan antyde, da de gunstige virkninger af behandlingen "forynger" det vaginale væv og genopretter funktionaliteten tabt med tiden.

Hvad er fordelene ved denne behandling?

MonaLisa TouchTM giver mulighed for en funktionel genopretning af skeden (Laser Vaginal Foryngelse), hvilket hjælper med at bekæmpe og dæmpe symptomer relateret til vaginal atrofi, et udbredt problem hos præ-og postmenopausale kvinder. Takket behandlingens indvirken på faktorer, der bestemmer tørhed, skrøbelighed og tab af slimhinde elasticitet, kan denne behandling fjerne generende kløe, irritation og smerter, som bliver særligt akutte under samleje. Interaktionen med laser er faktisk den ideelle metode til at stimulere collagenindeholdet i de vaginale vægge for rehydrering og funktionel genoprettelse af væv. Dens gavnlige indvirken kan bidrage til at forbedre selvtilliden og den seksuelle nydelse.

For hvilke kvinder er MonaLisa Touch laserbehandlingen bedst egnet?

For enhver kvinde med vaginal atrofi som følge af fysiologiske hormonelle forandringer, som er uundgåelige med tiden. Især er MonaLisa TouchTM den ideelle behandling for dem, der er på udkig efter en mindre invasiv procedure, sammenlignet med traditionelle kirurgiske eller farmaceutiske behandlinger. Husk, kun din læge kan rådgive dig om MonaLisa TouchTM og hvad der er bedst for dig at opnå de bedste resultater.

For hvilke kvinder er mest egnet til MonaLisa Touchlaserbehandlingen?

Der er ingen absolutte udelukkelseskriterier for MonaLisa TouchTM, bortset fra dem i forbindelse med alvorlige lokale eller systemiske sygdomme. Generelt kan alle kvinder i overgangsalderen have gavn af denne behandling, men det er lægen, der skal afgøre, om du er egnet.

Hvad består denne MonaLisa Touch behandling af?

MonaLisa TouchTM behandlingen udføres med en speciel fraktioneret CO2 laser, specielt designet til denne type anvendelse. Behandlingen udføres i en lægepraksis og sædvanligvis kræves ikke anæstesi. Den indebærer desuden ikke indsnit eller suturer og behandlingen ikke vare mere end en time.