gps tracking by cell phone number parental phone tracking iphone 4s spy video app best spy app for rooted android best free undetectable spy software for android

MonaLisa Touch: Den nye laserbehandling mod vaginal atrofi

Hvis du har de symptomer som oftest relateres til vaginal atrofi, kan du nu komme i balance ved genopretning af den genitale fysiologi og lindring af symptomer du lider hver dag.

MonaLisa TouchTM fremmer genopretningen af de genitale slimhinders balance på en sikker og smertefri måde ved hjælp af metoder svarende til dem, der anvendes til at sænke hudens ældning i ansigtet.

Laserens påvirkning af det vaginale slimhinde væv, stimulerer produktionen af ​​kollagen og forbedrer funktionaliteten af ​​det behandlede område, samt genopretter en passende blodgennemstrømning.

MonaLisa TouchTM er naturlig, sikker og lavinvasiv. Det genskaber tone til væv og øger blodgennemstrømningen. Med andre ord, det normaliserer naturligt fysiologien af de vaginale vægge.

 

MONALISA TOUCHTM TIL AT LINDRE ATROFISYMPTOMER

MonaLisa TouchTM er en af ​​de mest avancerede vaginale photorejuvenationsteknikker og lindrer de mest besværlige symptomer forbundet med vaginal atrofi: dårlig vaginal smøring, vulva kløe, tørhed og tyngde, endda smerter ved samleje kan blive et minde fra fortiden.

Hvis du ønsker at genvinde harmonien i liv så tøv ikke med at spørge din læge om MonaLisa TouchTM .

Download MonaLisaTM Touch brochure (Engelsk)

MonaLisa TouchTM : behandlingsguide