gps tracking by cell phone number parental phone tracking iphone 4s spy video app best spy app for rooted android best free undetectable spy software for android

Kvindesygdomme

Disse er faktisk ganske almindelige symptomer hos kvinder i forskellige aldre og er ofte relateret til østrogenmangel og til vaginal atrofi.

Disse symptomer, som har en tendens til at forværres over tid, kan forekomme ved et fald i østrogen på grund af overgangsalderen (uanset om fysiologiske, kirurgisk fremprovokeret eller som følge af lokaliseret kræft behandling) foruden midlertidige symptomer såsom hedeture og nattesved.

Det ubehag, som er resultatet af disse fysiologiske ændringer i forbindelse med forandringer i den vaginale slimhinde, kan påvirke livskvaliteten og påvirke forholdet, og kan forårsage lav sexlyst og manglende sexlyst i nogle ældre kvinder på grund af testosteron mangel.

 

MEN HVAD ER VAGINAL ATROFI?

Urogenital atrofi forekommer som følge af en reduktion i produktionen af østrogen i æggestokkene på grund af overgangsalder eller som et resultat af behandling af visse gynækologiske cancere.

Denne tilstand indebærer gradvise udtynding af genital epitelvæv, i vaginal og vulva mucosa, hvilket reducerer dens tykkelse og bliver mere skrøbeligt irritabel og udsat for traume.

Tab af celle glykogen (som bidrager til vaginal flora balance) og reduceret epithelial blodgennemstrømning er faktorer, der fører til morfologiske vævsændringer som tilsammen fører til følgende fysiologiske og funktionelle ændringer:

  • vaginal tørhed og manglende fugt

  • nedsat udflåd

  • øget vaginal pH-niveau, der overstiger 5,0

  • vaginal lactobacilli fald og øget mikrobiel antagonisme

  • betændelse og brændende fornemmelse

  • kløe og lokaliseret vasokongestion

  • leucorrhoea eller unormal udflåd

  • følsomhed af vaginal vægge til friktion og mekanisk spænding

  • udjævning af vaginale rugal folder (på grund af reduktionen af collagen i celler)

 vaginal anatomi

Symptomer relateret til atrofi af vaginal mucosa og de ​​nedre urinveje under samleje kan ændre genitale fornemmelser eller forværre eksisterende symptomer, såsom reduceret sexlyst og manglende orgasme.

Indtil for kort tid siden blev dette tilskrevet den uundgåelige aldringsproces. Terapier og behandlinger for at forbedre vaginal fysiologi og bekæmpe lidelser, som forværredes over tid, var ikke udbredt.

I dag vender flere og flere kvinder sig mod medicin for at forbedre udseendet og funktionaliteten af ​​det pågældende område. Vær ikke bange for at spørge din læge, som kan guide dig til det valg, der bedst opfylder dine behov, baseret på viden om dig, klinisk vurdering og personlig erfaring.